Kao neko ko nije mnogo čitao knjige, ovu knjigu sam naručio skeptično. Međutim, čim sam počeo da je čitam, sve mi se više dopadala. Knjiga ima dosta korisnih informacija. Posebno mi se svidelo kako je realno opisan život na prekookeanskim kruzerima. Thanks!

Stefan Pavlović

Priznajem, dugo sam tragao za kompletnim izvorom informacija o brodskom životu, ali nisam naišao na nešto ovako sveobuhvatno, kao što je u knjizi. Potrošio sam  noći u potrazi za informacijama, sada shvatam da sam samo trošio vreme.

Karlo Maček

Knjiga u kojoj autor prenosi svoje iskustvo i daje korisne savete o  životu i radu na brodu. Saznajte šta vas čeka na brodu i kako se prilagoditi bržem tempu života. Inspirativno i korisno štivo koje preporučujem da se pročita pre odlaska na brod.

Dušan Trajkovski

Ova knjiga kombinuje edukativne i zabavne elemente i sigurno će biti od velike koristi za one koji su spremni za avanturu rada na brodu. Autorka daje jasne i korisne savete za život na brodu, pa preporučujem svima da je pročitaju ako žele da se pripreme za ovu avanturu.

Sandra Trivić

Ova knjiga mi je bila od velike pomoć pred polazak na brod. Nisam očekivala da će biti tako detaljno sve opisano. Dok sam čitala knjigu, osećala sam se kao da sam već na brodu i da se spremam za novi početak. Preporuka.

Barbara Kralj

Savršena knjiga o životu i radu na brodu sa realističnim pričama i savetima autorke. Pravi putokaz za sve koji žele da odu na brod. Preporučujem svima!

Blažen Marić

Iskrena i inspirativna knjiga, resila mi je zablude o brodu i dala vetar u ledja. Potvrdilo se sve što je napisano. Preporučujem je svima prije odlaska na brod.

Obren Petrović

Knjiga me realno uvela u život i rad na brodu. Ne fokusira se samo na provod, već na stvarnu sliku rada i života na brodu. Meni je pomogla u izbegavanju neželjenih iznenađenja i pripremila me za avanturu. Preporučujem svima da pročitaju ovaj priručnik pre polaska na brod.

Teodora Pavlović

Knjiga koja ostavlja jak utisak i podstiče razmišljanje. Pre nego se odlučite za rad na brodu, pročitajte ovu knjigu! Vredi svakog trenutka provedenog u njenom čitanju. Preporuka.

Mirjana Đurđević

Kratko i jasno - Ova knjiga je neophodan priručnik za sve koji razmišljaju o poslu na brodu. Daje realan uvid u brodski život i pruža savete koji će vam biti od velike koristi u vašoj avanturi na moru. Preporučujem svakome da pročita ovu knjigu pre nego krenu u brodski život.

Filip Marković

Kupite knjigu i uštedite sebi vreme istražujući po netu i raznim forumima o tome kako je na brodu. U knjizi vam je opisano sve od A do Š! Od polaska i pripreme na brod do izbora pozicija, ugovora i plata. Posebno mi se svidelo što je opisan čitav jedan dan radnika na brodu. Pravi priručnik da te uputi pravo! Hvala!

Lena Jovanović

Ova knjiga je bila pravi spasonosni trenutak za mene! Neočekivano sam dobio u ruke beleške prijatelja koji ju je već pročitao i odmah sam se zaljubio u nju. Rešila je sve moje nedoumice o brodskom životu i bila je prepuna korisnih saveta.

Marko Ignjatović