Danijela (Nela) Vučić

Organizator Ekskurzija

Godine: 33
Iskustvo: 2 godine
Pozicija: Organizator Ekskurzija

O meni

Život je putovanje a putovanja su naš prozor u svet. Putovanje je svakako najbolje obrazovanje a kruz kompanije su stvorene za to. Kao organizator ekskurzija, zaduženi ste za organizaciju i kontrolu ekskurzija u različitim lukama. Mesečna zarada je od 2300$-3200$. Znanje odličnog engleskog je neophodno. Ovo je pozicija koja donosi sa sobom i lepo i korisno.

Iskustvo

Za timski rad se vezuje svakako povećana motivacija za rad i povećana produktivnost rada i sinergija, kao dodatna vrednost u radu tima. Bogatstvo raznovrsnosti i različitosti, je nešto što me je uvek privlačilo.

Rad na prekookeanskim brodovima prate visoki standardi kompanije koji zahtevaju od vas najviši stepen ljubaznosti, profesionalnosti i velike discipline. To vas natera da očvrsnete, pa će vam se i one stvari koje su vam se činile nedostižnim, sada delovati mnogo jednostavnije.

Upoznavanje drugih jezika i kultura je ono što čoveka čini bogatijim, jer nekada novac ne može sve da kupi. Ovo ćete shvatiti i na brodu gde ima mnoštvo prilika za otkrivanje nekog novog horizonta.

Pozicije na brodu

Pomoćnik konobara 90%
Barmen 75%
Prodavac u šopu 53%
Fotograf 61%
Hostesa 79%