• 16.11.2019.
  • by Nela
  • 0

Skakanje u vodu je prirodna stvar sa kojom odrastamo. Ali totalno je neprirodno skakati sa kruzera imajući u vidu posledice toga.

Nije dozvoljeno i protiv svih zakona je skakanje u vodu sa broda. Nakon što je Nick Naydev (27 god.) u Nassau na Bahamima, skočio sa palube broda visokog (238 metara) i objavio video snimak na društvenim mrežama, on i njegovi prijatelji su izbačeni sa broda i prepušteni sami sebi da se snađu da se vrate kući sa Bahama.

Njima je i doživotno zabranjeno krstarenje na brodu sa tom kompanijom, a protiv njih se odmah zatim i sproveo pravni postupak.

Pre toga je 16-godišnji dečak umro, nakon što je pao sa osmog sprata “Symphony of the Sea” u more, dok je pokušavao da dodje do svoje spavaće sobe sa balkona susedne kabine.

Ne skačite sa broda! Ne pomišljajte da skačete sa broda! Ne bavite se ovakvim ili sličnim akrobacija dok ste na brodu!!!

 

Pogledajte objavljeni video: „Skočio s palube kruzera visokog 238 metara i objavio snimak na društvenim mrežama – posledice su bile katastrofalne!“