Da li ce mi brod, uopste brodski zivot, biti prijatno ili gorko iskustvo, zavisi od mnogo faktora. Kupite knjigu i ne idite na brod bez nje ako zelite da vam brod bude, bas to - prijatno iskustvo! Verujte mi! Toliko saveta a na jednom mestu nisam jos nigde procitao a nije da nisam istrazivao po netu.

Karlo Maček

Ova knjiga mi je bila udarac koji mi je trebao! Pala mi je u krilo sasvim neočekivano, puna beleški mog prijatelja koji ju je već pročitao i prosto sam leteo kroz nju. Rešila je moje zablude o brodu i prepuna je korisnih saveta. Za rad na prekookeanskim brodovima je zaista potrebna priprema i fizička i psihička. Mnogo hvala!

Stefan Pavlović

Lično iskustvo autorke pretočeno u savete koji su dovoljno jasni i korisni. Ovo je knjiga u kojoj se govori o tome šta vas čeka kada odete na brod. Drugačiji tempo zivota na brodu koji sigurno brži od našeg današnjeg ili bar mog današnjeg ovde u Srbiji. Veoma sam zadovoljan i inspirisan knjigom i preporučio bih da je svako pročita ne kada ode na brod već pre samog odlaska na brod.

Dušan Trajkovski

Knjiga mi je pre svega edukativna a takodje i zabavna. Mislim da bi vam se jako svidela. Mnogo mi je drago što je ova knjiga napisana i verujte od velike je pomoći ako ste spremni za avanturu zvanu baš kao što to autorka kaže, avanturu zvanu – rad na brodu!

Sandra Trivić

Ova knjiga mi je data na poklon, pred sam polazak na brod. Ispunila mi je let vrlo ugodnim a usput i prirpemila i za posao na brodu bez iskustva.. Sve što ću reći..ozbiljno sam iznenađena koliko je detaljno sve opisano u knjizi. I mogu vam reći da je zapravo sve tako i bilo. Potpisujem već 3 ugovor za Carnival kompaniju i ova me je knjiga uvela pravo pozitivno na brod i pomogla da sa manje strepnje kročim na njegovu pozornicu. Svaka čast autorki i mom divnom pažljivom bratu koji mi je poklonio ovu knjigu pred sam polazak u nepoznato.

Barbara Kralj

Savršena knjiga u kojoj je zaista realno opisan zivot i rad na brodu! Svedočanstvo autorke koja je i bila na brodu i prošla čitav proces koji će i svako od nas. Puna saveta i iskustava. Knjiga je pravi putokaz kako se snaći na brodu od samog početka pa do završetka ugovora. Sjajno! Preporučujem knjigu svima!

Blažen Marić

Knjiga koja mi je resila sve zablude o brodu i dala vetar u ledja da krenem na brod. Jos mesec dana do kraja ugovora i vraćam se kući. Svidja mi to što je knjiga napisana krajnje iskreno i inspirativno a sam dolazak na brod me je uverio da je sve baš tako baš kao što je i preneto u knjizi. Drago mi je da sam imao priliku da je pročitam pre dolaska na brod.

Obren Petrović

Što mi se jako svidelo ovo nije tipična knjiga koja piše o provodu i Bahamskim ostrvima, već knjiga koja vas uvodi pravo i realno na pozornicu života i rada na brod. Ne postoje reči da vam opišem koliko sam prezadovoljna knjigom koja mi je pomogla ali bas mnogo. Drago mi je se neko setio da napiše ovakav priručnik koji je po meni neophodno pročitati pre odlaska na brod.

Teodora Pavlović

Ovo je knjiga koja će ostaviti jak utisak na vas! Nateraće vas da razmišljate, što je jako dobro što i treba, posebno kada su u pitanju odluke da li krenuti ili ne na brod. Jer brod nije za svakog, kao što što je to lepo autorka objasnila. Vredi pročitati! Veoma korisna! Posebno mi se svidjaju teme vezane za trenutno ovo "Corona stanje" i za posao na brodu 2021!

Mirjana Đurđević

Volim ovu knjigu. Koncept knjige je jasno napisan. Knjiga je od velike pomoći za svakog ko želi sutra da ide i da radi na brodu. Ova knjiga treba da vam bude kao  „Brodski zivot - Prva pomoć“ koju morate da imate pre kretanja na put.

Filip Marković

Kupite knjigu i uštedite sebi vreme istražujući po netu i raznim forumima o tome kako je na brodu. U knjizi vam je opisano sve od A do Š! Od polaska i pripreme na brod do izbora pozicija, ugovora i plata. Posebno mi se svidelo što je opisan čitav jedan dan radnika na brodu. Pravi priručnik da te uputi pravo! Hvala!

Lena Jovanović

Moram priznati pošto nisam neki čitač knjiga pa sam tako i ovu sa nekim skepticizmom naručio. Čim sam počeo da je čitam, priznaću vam, sve mi se više sviđalo šta ova knjiga ima da kaže. A ima dosta i korisnog i pametnog. Posebno mi se svidelo kako su realno opisani prekookeanski kruzeri.

Marko Ignjatović