Prekookeanski brodovi su doživotni rolerkoster! Zato ćete često čuti da „Život nije sigurna luka nego uzburkano more!“, kao ni da „Brod nije pravljen da bi bio u luci siguran“. Prekookeanski brodovi su takodje kao ultimativni simbol prestiža i hedonizma.

Prekookeanski Brodovi: Kolege roboti vama na usluzi

Zamislite da sedite u baru gde ništa nije kao što biste očekivali. Barmen nije običan barmen, a koktel nije običan koktel. Umesto toga, dobijate uslugu za nezaborav. Odaberite svoje omiljeno piće, zavalite se u udobnu fotelju i gledajte kako roboti rade posao barmena. Mućkaju koktele, okreću se naokolo, sarađuju sa kolegama robotima i služe vaš omiljen koktel u roku od par sekundi. Pred vama se piće pojavi u trenu, a vi ostanete u čudu. Kako je moguće da robot može sve ovo? Verovali ili ne, moguće je…

Nastavljate dalje i mislite da ste u sred nekog ogromnog grada. Prekookeanski brodovi su kao verna kopija Njujorka koja je tu pred vama. Central park u svom punom sjaju. Vodene površine, zelenilo i drveće svuda naokolo. Još samo cvrkut ptica nedostaje da pomislite da ste zaista tamo. Sirena kapetana vas vraća u stvarnost. Niste u Njujorku, to vam samo prekookeanski brodovi nude iskustvo za pamćenje. Putujte prekookeanskim brodom i budite deo grada na vodi. Iskusite život u udobnosti sa 6000 putnika i 2000 članova posade.

Prekookeanski brodovi nude ultimativni luksuz.
Beg od svakodnevnice rekli bi ameri a neki ultimativni luksuz

Prekookeanski brodovi pružaju čist adrenalin

Kada se nađete na jednom od najmodernijih brodova, stvari postaju uzbudljive. Zabavu ćete lako pronaći na nekom od bazena i uživaćete u surfovanju na talasima. Tobogan na otvorenom moru može biti vrlo uzbudljivo iskustvo za one koji vole avanture i otkrivanje novih stvari. Brzina, visine i okruženje otvorenog mora dodaju još više uzbuđenja ovom zabavnom aktivitetu. Oni pružaju dodatni adrenalin. Krv malo brže juri svaki put kada se spuštate niz tobogan negde na otvorenom moru, dok brod plovi ka novoj luci. Tobogani na otvorenom moru zaista su zabavni i uzbudljivi. Obučeni instruktori će vam pokazati pravu tehniku, spustanja a vaše je samo da se prepustite uživanju. Ova aktivnost može vam dati nezaboravno iskustvo i ostaviti nezaboravne uspomene.

Prekookeanski brodovi nude najimpresivnije tobogane na otvorenom moru.
Prekookeanski brodovi nude najimpresivnije tobogane na otvorenom moru

Ako ste za dodatnu akciju, oprobajte se na veštačkim stenama za penjanje pod otvorenim nebom. Svaki delić stene je pravi izazov za avanturiste. Pokret više i već ste na vrhu. Odatle se vidi sve. Pogled puca ka otvorenom moru, a pobednički osećaj vam daje snagu da ponovite sve još jednom. Kada vas stena dovoljno umori, zasluženi odmor ćete naći na ležaljci, pored koje vas čeka nasmejani konobar. Ovog puta, roboti odmaraju. Naručite svoj koktel i uživajte u karipskom suncu, negde na sred okena. Vreme teče malo sporije, dok vetrić blago pirka. Spremite se za večernju atmosferu. Prekookeanski brodovi kada je zabava u pitanju nikad ne greše…

Prekookeanski brodovi: Otkrijte čarobni svet gastronomije

Sigurno se pitate kakve usluge nude današnji prekookeanski brodovi? U restoranu vas čeka najbolje osoblje. Dobrodošlica se priprema dugo i svaki gost dobija poseban tretman. Taktovi pesme kreću, a konobari se okupljaju oko vašeg stola. Osećate se posebno dok svi pevaju u glas i šalju poruku da ste više nego dobrodošli. Pesma je sastavni deo svake večeri. A vi ste na pravom mestu, jer restoran nudi sve što vaša mašta može da poželi….“Losos na žaru“, „kolač od krabe“, „filleti mignon”Kuvari govore sve svetske jezike, a čula otkrivaju sve moguće ukuse. Probaćete neko od najukusnijih jela, dok vaš lični somelijer donosi flašu dobrog vina. Izbor je ogroman, a celokupno iskustvo nezaboravno. Večera traje taman toliko da ostavi vremena da istražite ostatak broda. A to neće biti lako, jer toliko toga ima da se vidi…

Prekookeanski brodovi odisu luksuznim enterijerom.
Prekookeanski brodovi odišu luksuznim enterijerom

Prekookeanski brodovi nude širok spektar svega

Bioskopi sa najsavremenijom tehnologijom, spa centri, teretane, amfiteatar koji prima 1.400 ljudi, razne prodavnice, foto radnje, biblioteke, internet sobe, brojne kafiće, tematske veceri, restorane, kazine kao i  žurke na otvorenom,. Pored svega sportski sadržaje: terene za golf, košarku, fudbal, čak i klizalište na ledu…Sve ovo nude moderni prekookeanski brodovi.

Ako ste jedan od 6000 putnika na brodu, neko od 2000 članova posade će vam uvek biti na raspolaganju. Čitav jedan grad je smešten na otvorenom moru, dok uživate u svim mogućnostima koje nude prekookeanski brodovi. U nekom trenutku se možete izgubiti na prostoru od skoro 400 metara i 18 paluba. U tom slučaju, vaša lična GPS narukvica će vam pomoći da pronađete svoju sobu. Sve je podređeno vama. Nezaboravno iskustvo je zagarantovano.

Prekookeanski brodovi su prepuni avantura i nezaboravnih trenutaka. Knjiga „Prirucnik za rad na brodu“ će vam dati sve informacije koje vam trebaju kako biste se pripremili za put i sigurno stigli do svog cilja. Uzivajte u svom putovanju!

Zaplovimo zajedno!

17 Komentara

 1. 09.12.2020. at 11:36
  Matea

  Ja sam negde procitao da su najluksuzniji i najveci kruzer dizajnirali Srbi 🙂 true or false 🙂

  • 09.12.2020. at 11:57
   siteadmin

   True, Matea. Najveći kruzer na svetu dizajnirali su srbi 2016. „Harmonija mora“ od Titanika duža za 110 metara 🙂

   • 09.12.2020. at 11:59
    Matea

    Veci od Titanika!!! Whoe.. Megakruzer!!! Bravo mi! : )

 2. 09.12.2020. at 11:39
  Lucija

  Meni je najlepsi kruzer do sada, Disney dream & Disney Fantasy..: ) To kazem, jer sam radila na Dizniju 🙂 Znaci: provereno ;))

  • 09.12.2020. at 11:42
   siteadmin

   Verujemo da jeste, Lucija! Posebno za sve one koji su fanovi Diznijevih ili Pixar-ovih ostvarenja.. Doživite sopstvenu bajku … … .. .

 3. 09.12.2020. at 11:47
  David

  Da se prikljucim i ja : ) Ja sam radio na „Celebrity eclipse“ : ) Travnjaci sa pravom travom sa sve atrijumom u kojem raste veliko pravo drvo !!!! Pa sta reci : )

 4. 09.12.2020. at 11:50
  Ema

  Davide, drago mi je da delimo misljenje. I ja sam radila na „Celebrity eclipse“ . Vecu, lepsu i bolju prodavnicu Apple uredjaja nisam nigde jos videla!!! Sjajno nesto!

 5. 09.12.2020. at 12:08
  Ivona

  Ja verujem da onaj ko dozivi da radi na „Simfoniji mora“, najskupljem kruzeru na svetu, imace posle toga dosta da prica..haha

 6. 09.12.2020. at 12:11
  siteadmin

  „Simfonija mora“ je do sada najskuplji i najveći kruzer na svetu! 7 puta je veći od Titanika i može da ugosti 7000 ljudi..

 7. 09.12.2020. at 12:14
  siteadmin

  Posto smo se svi lepo raspisali o kruzerima, u sledecem blogu pisemo o najluksuznijem kruzeru na svetu ili ukoliko imate predloge, slobodno pisite : )

 8. 09.12.2020. at 12:18
  Ema

  Lucija je spomenula, „Disney dream & Disney Fantasy“ i da ima jako lepe utiske, ja bih bas volela da saznam vise o tom brodu : ) Mozda i ja nekad zaplovim sa Miki Mausom i ostalim Diznijevim likovima..bas bi bilo cool : ) Kakav trip ! haha

 9. 09.12.2020. at 12:21
  Alen

  A da pisete malo o „Queen Marry 2“ : )

  • 09.12.2020. at 12:24
   siteadmin

   Možemo, Alene : ) Možemo da pišemo i o „Queen Marry 2“ : )

 10. 09.12.2020. at 12:25
  Una

  A sta je sa „Odisejom“ : ) Odiseja, Odisejaaa…staza trnja ili staza orhideja : )

 11. 09.12.2020. at 12:34
  siteadmin

  haha Može i „Odiseja“. Postoji zanimljiv podatak, o vizionaru Simonu, koji radi na tome da budući brod, koji je nazvao „Plastic Odyssey“ kao pogonsko gorivo koristi otpadnu plastiku i pokaže svetu, odnosno predstavi jednostavno rešenja za ponovnu upotrebu i reciklažu otpada. „Plastic Odyssey-a“ : )

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *