Ja sam Danijela (Nela) Vučić, autor knjige “Priručnik za rad na brodu”. Rodjena sam u Srbiji. Živela sam u Amsterdamu i na prelepom Jadranu u gradiću Umag. Trenutno živim u Beogradu.

Zanimanje mi je kreiranje web sajtova i imam svoja sebi veoma draga 2 projekta. U jedan upravo gledate, knjiga “Priručnik za rad na brodu” a drugi ništa manje draži je brzakuhinja.com

Mnogo sam putovala i proputovala. Posetila sam preko 26 država. Čika Raša Popov, ko je imao sreću da odrasta uz njegove emisije i priče jednom je lepo rekao: “Bogat si onoliko, koliko si proputovao svetom”. Ja bih se u potpunosti složila sa njim i smatram da je putovanje najbolje obrazovanje.

Savetujem svima koji su u mogućnosti, i kad god im se ukaže prilika, da što više putuju. Prošire svoje vidike – svoj pogled u svet!

Ideju za pisanje knjige sam dobila nakon odlaska i rada na kruzeru. Osetila sam jaku potrebu da informišem ljude i pružim im realnu sliku života i rada na brodu, baš iz razloga što to niko nije imao meni da pruži. Ni meni ni Mariji Putnik.

Svaka stranica ove knjige je svedočanstvo našeg ličnog iskustva a svaka reč posrednik između nas i vas čitalaca.

Jednom kad kročite na brod, uvek ćete mu se vraćati barem u mislima ili u pričama. Svako ko je bio na brodu, imaće šta da priča još dugo posle toga…

Kada pišete knjigu, ne znate baš uvek kakav će biti ishod. Suština je uživati u procesu. Jer samo tako imate šanse i da ishod bude pozitivan. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa pravim ljudima. Marija Vlaisavljevic, Stefan Ninković, Dragana Ranković, Vanja Radulović su jedni od mnogih, koji su mi bila velika inspiracija i podrška da se ova knjiga realizuje. Nadam se da ćete uživati u ovoj knjizi, isto koliko smo i mi. Dale smo sve od sebe da vam pružimo korisne savete, a vi se potrudite da ih kasnije primenite.

Poklonite nam poverenje, jer zajedno možemo da se pripremimo za sve što nas na brodu očekuje.

Zaplovimo zajedno!

 

 

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *