Postani maser na brodu – Ako voliš masažu i imaš iskustvo

Rad u javnosti može biti izvanredan način za upoznavanje širokog spektra ljudi. Možete čak pronaći profesionalce koji se bave drugim komplementarnim terapijama sa kojima bi mogli razmeniti veštine. Svi koji vole masažu i imaju iskustva u tome, mogu postati maser na brodu i napredovati u karijeri na putničkim brodovima. Potrebno je samo malo sreće i ličnog angažmana.

Ako se sve složi, tu ste na nekom od najlepših brodova današnjice, gde je sve ono o čemu ste sanjali stvarnost. Luksuzni spa centar, najkvalitetnija oprema, vrhunski kozmetički proizvodi i najbolji radni uslovi čekaju vas u brodskom okruženju.

Masaža potiče od reči arapske, MASSA što u prevodu, znači DODIR. Masaža je jedna od najstarijih načina lečenja, a svojevremeno je o masaži pisao i antični lekar, Hipokrat. I stari Rimljani su se masirali pa i Grci i Egipćani. Tehnike masiranja se i dan danas usavršavaju.

Koji su koraci potrebni da se postane maser na brodu?

Put do postizanja snova o karijeri masera na brodu zahteva trud i angažovanje. Prvi korak je pronalaženje prave agencije, kao što je „Steiner“ agencija, specijalizovana za SPA departman na brodovima. Obuka, koja se održava u Londonu, može trajati od 1 do 3 nedelje i pruža šansu da se nauče sve veštine koje su potrebne za posao, uključujući tehnike masaže, ophođenje prema gostima, visok nivo profesionalnosti i discipline.

Obuka je izazovna i uključuje vrhunske predavače koji će raditi sa vama da unaprede vaše znanje i veštine. Uključuje učenje o preparatima, tehnikama masaže i prodaje.

Vreme obuke će biti poput života i rada na brodu, uključujući učenje u hodu i naporan raspored od jutra do večeri. Usredsredite se na dostignuće vaših ciljeva i budite sigurni u sebe. Obuka može biti teška, posebno za one koji su novi u internacionalnom okruženju, ali sa upornim radom i usredsređenošću na cilj, moći ćete da izađete spremno i kao profesionalni maser na brodu.

Učinite sve što možete da usavršite svoje veštine i dokažete svoju spremnost. Ako se pokažete kao sposoban kandidat, Steiner kruzer će vas odvesti na neki od najlepših brodova današnjice, gde možete ostvariti svoj san o karijeri masera na brodu.

Maser pažljivo pruža tretman devojci koristeći zelenu pastu, stvarajući oazu opuštanja i blagostanja.
Na brodu ćete pružati pored švedske masaže, masaže vrućim kamenjem i mnoge druge

Iskoristite ovu priliku za dobru zaradu i lični razvoj

Kada počnete sa radom, shvatićete koliko su uzbudljiva i nezaboravna ta iskustva. Očekuje vas rad sa ljudima iz celog sveta, putovanje na neodoljive destinacije i upoznavanje različitih kultura. U svakodnevnom radu, bićete u prilici da pružate izvanredne trenutke odmora i relaksacije putnicima, koristeći svoje veštine i profesionalni odnos prema gostima.

Naravno, to nije laka misija. Od vas se traži da budete spremni da radite i van radnog vremena, da se adaptirate na različita okruženja i situacije, i da radite pod velikim pritiskom. Ali ako ste spremni za izazov, ova avantura će vas obogatiti na mnogo nivoa i ostaviti nezaboravne uspomene za ceo život. Postanite maser na brodu i doživite svet u potpuno novom svetlu.

Kao maser na brodu, važno je da budete disciplinovani i poštujete pravila kompanije u kojoj radite. Istovremeno, ne zaboravite da iskoristite priliku da posetite razne egzotične destinacije i da kreirate lepe uspomene. Obuka na brodu je ključna za uspešno i ugodno iskustvo, a kompanija za koju radite igra značajnu ulogu u vašoj zaradi i uslovima rada. Važno je da pažljivo razmislite o svemu tome pre nego što se odlučite da budete maser na brodu.

Prostorija u kojoj se obavlja masaža
Uz brodske treninge, agencija će vas uputiti u specifična pravila koja važe za konkretnu kompaniju

Krenite u avanturu kao maser na brodu: Počnite sa poslom odmah!

Kao maser na brodu, važno je da ste uvek spremni i da pružate kvalitetne usluge. Radni dan počinje rano i traje do 10-12 sati. Tokom dana, vi ćete pružati razne tipove masaža, od švedske masaže, reiki tretmana, masaže vrućim kamenjem ili akupunkture. Morate imati čistu i urednu sobu za masažu i biti u uniformi. Među masažama, imate kratke pauze i jednu jednočasovnu pauzu za ručak. Jedete u staff mess-u i deo ste staff osoblja, što daje brojne prednosti, kao što su bolji obroci i pristup zabavnim mestima na brodu. Kada brod boravi u luci, rad vam je opušteniji, i imaćete vremena za izlazak i upoznavanje novih lokacija.

Put do velike zarade: Koliku platu možete očekivati?

Ukupno, rad na brodu kao maser je odličan način da se stekne iskustvo, novac i putovanje. Imaćete priliku da radite u međunarodnom okruženju, upoznate nova mesta i kulture, i steknete veštine koje će vam biti korisne u budućnosti. Plata je pristojna, a dodatna zarada kroz prodaju kozmetičkih proizvoda još više povećava mesečna primanja. Ukratko, ako ste zainteresovani za rad u međunarodnom okruženju i volite rad sa ljudima, rad kao maser na brodu može biti izvanredna karijerna prilika za vas.

Ukoliko vam se tekst učinio korisnim, podelite ga na društvenim mrežama. Podelite korisne informacije i podržimo zajednicu moreplovaca. Ako želite da saznate više o radu na brodu, ne propustite šansu da poručite „Priručnik za rad na brodu“. Poručite knjigu i steknite prednost u ovom uzbudljivom i profitabilnom svetu! Ova knjiga obiluje korisnim savetima i odgovorima, uključujući i odgovor na često postavljano pitanje – koje su najbolje pozicije na brodu? 

Hvala vam što nas pratite!

Do sledećeg petka sa novim ekskluzivnim temama sa kruzera!  

Zaplovimo zajedno!

10 Komentara

 1. 1. novembra 2020. at 11:40
  David

  Iskreno, nesto nikad nisam voleo masazu, ali na brodu, posle duzeg radnog vremena dodje kao blagoslov…

 2. 1. novembra 2020. at 11:47
  Božana

  I mene je drugarica nagovorila da odem na full body massage! Osecaj neopisiv! Kao da sam se ponovo rodila!

 3. 1. novembra 2020. at 11:49
  Andjelka

  Momenat kada sam se ukrcala na brod, je momenat kada sam pocela redovne masaze…hahaha

 4. 26. juna 2021. at 14:55
  Numara Sorgula

  Thank you for this beautiful article. It’s really a good article

 5. 24. jula 2021. at 23:33
  Ankeris Merz

  The article is really excellent. Every time I read it, I get information again.
  The best article I’ve read in a long time….

 6. 13. avgusta 2021. at 16:52
  Nela

  You are welcome! Best regards to a friend! 🙂

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *