Postani maser na brodu – Ako voliš masažu i imaš iskustvo

Rad u javnosti može biti izvanredan način za upoznavanje širokog spektra ljudi koje inače ne bi ste susreli. Možda ćete čak pronaći profesionalce koji se bave drugim komplementarnim terapijama sa kojima bi mogli razmeniti veštine. Svi koji vole masažu i imaju iskustva u tome, mogu postati maser na brodu i napredovati u lepoj karijeri na putničkim brodovima. Potrebno je samo malo sreće i ličnog angažmana.

Ako se sve složi, tu ste na nekom od najlepših brodova današnjice, gde je sve ono o čemu ste sanjali stvarnost. Luksuzni spa centar, najkvalitetnija oprema, vrhunski kozmetički proizvodi i najbolji radni uslovi čekaju vas u brodskom okruženju.

Masaža potiče od reči arapske, MASSA što u prevodu, znači DODIR. Masaža je jedna od najstarijih načina lečenja, a svojevremeno je o masaži pisao i antični lekar, Hipokrat. I stari Rimljani su se masirali pa i Grci i Egipćani. Tehnike masiranja se i dan danas usavršavaju.

Koji su koraci potrebni da se postane maser na brodu?

Put do postizanja snova o karijeri masera na brodu zahteva trud i angažovanje. Prvi korak je pronalaženje prave agencije, kao što je „Steiner“ agencija, specijalizovana za SPA departman na brodovima. Obuka, koja se održava u Londonu, može trajati od 1 do 3 nedelje i pruža šansu da se nauče sve veštine koje su potrebne za posao, uključujući tehnike masaže, ophođenje prema gostima, visok nivo profesionalnosti i discipline.

Obuka je izazovna i uključuje snažne predavače koji će raditi sa vama da unaprede vaše znanje i veštine. Uključuje učenje o preparatima, tehnikama masaže i prodaje.

Vreme obuke će biti kao i brodski život, uključujući učenje u hodu, i naporan raspored od jutra do večeri. Usredsredite se na dostignuće vaših ciljeva i budite sigurni u sebe. Obuka može biti teška, posebno za one koji su novi u internacionalnom okruženju, ali sa upornim radom i usredsređenošću na cilj, moći ćete da izađete kao pripremljeni i profesionalni maser na brodu.

Učinite sve što možete da usavršite svoje veštine i dokažete svoju spremnost. Ako se pokažete kao sposoban kandidat, “Steiner kruzer”će vas odvesti na neki od najlepših brodova današnjice, gde možete ostvariti svoj san o karijeri masera na brodu.

Maser na brodu, daje tretman devojci sa zelenom pastom.
Na brodu ćete pružati pored švedske masaže, masaže vrućim kamenjem i mnoge druge

Putujte ka uspehu kao maser na brodu: Iskoristite ovu priliku za dobru zaradu i lični razvoj

Kada počnete sa radom, shvatićete koliko su uzbudljiva i nezaboravna ta iskustva. Očekuje vas rad sa ljudima iz celog sveta, putovanje na neodoljive destinacije i upoznavanje različitih kultura. U svakodnevnom radu, bićete u prilici da pružate izvanredne trenutke odmora i relaksacije putnicima, koristeći svoje veštine u masaži i profesionalnom odnosu prema gostima.

Naravno, to nije laka misija. Od vas se traži da budete spremni da radite i van radnog vremena, da se adaptirate na različite okruženja i situacije, i da radite pod velikim pritiskom. Ali ako ste spremni za izazov, ova avantura će vas obogatiti na mnogo nivoa i ostaviti nezaboravne uspomene za ceo život. Postanite maser na brodu i doživite svet u potpuno novom svetlu.

Kao maser na brodu, važno je da budete disciplinovani i poštujete pravila kompanije u kojoj radite. Istovremeno, ne zaboravite da iskoristite priliku da posetite razne egzotične destinacije i da kreirate lepe uspomene. Obuka na brodu je ključna za uspešno i ugodno iskustvo, a kompanija za koju radite igra značajnu ulogu u vašoj zaradi i uslovima rada. Važno je da pažljivo razmislite o svemu tome pre nego što se odlučite da budete maser na brodu.

Maser na brodu ima svoj koncept predmeta.
Uz brodske treninge, agencija će vas uputiti u specifična pravila koja važe za konkretnu kompaniju

Krenite u avanturu kao maser na brodu: Počnite sa poslom odmah!

Kao maser na brodu, važno je da ste uvek spremni i da pružate kvalitetne usluge. Radni dan počinje rano i traje do 10-12 sati. Tokom dana, vi ćete pružati razne tipove masaža, od švedske masaže, reiki tretmana, masaže vrućim kamenjem ili akupunkture. Morate imati čistu i urednu sobu za masažu i biti u uniformi. Među masažama, imate kratke pauze i jednu jednočasovnu pauzu za ručak. Jedete u staff mess-u i deo ste staff osoblja, što daje brojne prednosti, kao što su bolji obroci i pristup zabavnim mestima na brodu. Kada brod boravi u luci, rad vam je opušteniji, i imaćete vremena za izlazak i upoznavanje novih lokacija.

Put do velike zarade kao maser na brodu: saznajte koliku platu možete očekivati!

Ukupno, rad na brodu kao maser je odličan način da se stekne iskustvo, novac i putovanje. Imaćete priliku da radite u međunarodnom okruženju, upoznate nova mesta i kulture, i steknete veštine koje će vam biti korisne u budućnosti. Plata je pristojna, a dodatna zarada kroz prodaju kozmetičkih proizvoda još više povećava mesečna primanja. Ukratko, ako ste zainteresovani za rad u međunarodnom okruženju i volite rad sa ljudima, rad kao maser na brodu može biti izvanredna karijerna prilika za vas.

Ukoliko ste bili zadovoljni ovim tekstom, podelite ga na društvenim mrežama. Podelite svoje iskustvo sa budućim moreplovcima i podržite nas u širenju važnih informacija o radu na brodu. Ako želite da saznate više o radu na brodu, ne propustite šansu da nabavite > Priručnik za rad na brodu. Ova knjiga obiluje korisnim savetima i odgovorima, uključujući i odgovor na često postavljano pitanje – koje su najbolje pozicije na brodu, a gde se radno vreme prilagođava potrebama gostiju? Saznajte odmah koje pozicije na brodu pružaju fleksibilnost i dobru zaradu. Ne čekajte! Poručite knjigu i steknite prednost u ovom uzbudljivom i profitabilnom svetu!

Hvala vam što nas pratite! Do sledećeg petka sa novim ekskluzivnim temama sa kruzera!  

 

Zaplovimo zajedno!

10 Komentara

 1. 1. novembra 2020. at 11:40
  David

  Iskreno, nesto nikad nisam voleo masazu, ali na brodu, posle duzeg radnog vremena dodje kao blagoslov…

 2. 1. novembra 2020. at 11:47
  Božana

  I mene je drugarica nagovorila da odem na full body massage! Osecaj neopisiv! Kao da sam se ponovo rodila!

 3. 1. novembra 2020. at 11:49
  Andjelka

  Momenat kada sam se ukrcala na brod, je momenat kada sam pocela redovne masaze…hahaha

 4. 26. juna 2021. at 14:55
  Numara Sorgula

  Thank you for this beautiful article. It’s really a good article

 5. 24. jula 2021. at 23:33
  Ankeris Merz

  The article is really excellent. Every time I read it, I get information again.
  The best article I’ve read in a long time….

 6. 13. avgusta 2021. at 16:52
  Nela

  You are welcome! Best regards to a friend! 🙂

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *